Kerron jotain jälleen nykyhetkestä.
On kulunut luokattoman kauan edellisestä kirjoituksesta ja jälleen on asioita tapahtunut suuntaan jos toiseen. Olen ajautunut huolestuttavan paljon takaisin vanhoihin totuttuihin bisneksiin ja tämän takia olisi muutto isommalle paikkakunnalle edessä.

Tapasin tänään jo aiemmin esitellyn Ledon (Ledo). Tai olen tapaillut herraa jo aiemmin viikolla. Ledo on palannut "päämajasta" hetkeksi maisemiin ja viina on tuntunut ukolle maistuvan liiankin. Olen lähinnä kuskannut Ledoa mihin hän on halunnutkin, hakenut viinalasteja ja hoitanut pieniä perusaskareita. Tänään aamulla käytiin maalaiskunnissa kierroksella. Liiketoiminta kaupungissa on hiljentynyt niin, että toimipisteemme suljetaan ensikesään mennessä. Tämän takia allekirjoittanut siirtynee kesän tullen suurempiin kuvioihin.

Ledo ehdotti kahta isompaa kaupunkia. Oli selvä kumman valitsin. Tai siis valitsimme. Olenhan kuitenkin avoliitossa asuva mies. Aika näyttää minkälaisiin työnkuviin joudun, mutta viimekuut ovat tuntuneet hyvältä. Asioita on saatu rullaamaan kuin ennen vanhaan ja ystävyyteni Ledon kanssa on mielestäni syventynyt entisestään. Ledo itse asuu nykyisin juuri siinä toisessa kaupungissa, joita hän ehdotti. Oli hieman pettynytkin kun valintani ei osunut kyseiseen kylään.

Mutta. Seuraava kirjoitus, joka toivottavasti tulee hyvinkin nopeasti, keskittyy vanhoihin bisneksiin. Täytyy taas saada homma kulkemaan. Tiedän, että olen tätä hokenut jo aiemmin, mutta nyt on pääkoppa, hommat ja valinnat selvät. On hyvä jatkaa tarinointia.

Ensiviikkoon siis! Kiitokset kaikille mukana pysyneille!